wearing the inside out

din jurnalul ei

ţi-ar plăcea să crezi că toate personajele pe care le visezi îţi vor intra în realitate într-o zi. e atât de obositor să te trezeşti în fiecare dimineaţă şi să-ncerci să le pui nume tuturor care te-au vizitat. foarte rar se întâmplă ca unul să-şi lase vreo carte de vizită, cum foarte rar se întâmplă să întâlneşti oameni pe care-i cunoşti.

în fine.. uneori îţi vine să te ascunzi, aşa ca acum, într-un dulap imens. şi să nu mai ieşi de-acolo. oricum, de ce te destăinui tu aici? în nici un caz nu cred că e din cauza ploii care nu mai vine, nici a vântului obraznic şi nesimţit care face ce face şi ridică o mulţime de fuste pe stradă. domnişoarele de cluj umblă în fuste.

am obosit aici.

mai pe seară: am făcut clătite cu ciocolată şi frişcă. proastă inspiraţie. pe geamul de la bucătărie, dacă te-apleci să priveşti, îţi sare în ochi trotuarul acela. acela care trece prin părculeţ. proastă inspiraţie. mirosul de ars şi de clătite, zumzetul din faţa blocului, trotuarul care vine din părculeţ.

e deja prea mult! e ca şi cum ai aştepta pe cineva şi cineva-ul nu mai vine.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare