wearing the inside out

miru.na

după modelul lui heidegger şi ea ar putea spune miruna nu este ea se întâmplă miruna adoră să se-amestece în cercuri şi face dragoste chiar face dragoste în fuziunea orizonturilor îi place hermeneutica atât de mult miruna în japoneză înseamnă nu privi nu te uita e interzis miruna...


din jurnalul ei

ţi-ar plăcea să crezi că toate personajele pe care le visezi îţi vor intra în realitate într-o zi. e atât de obositor să te trezeşti în fiecare dimineaţă şi să-ncerci să le pui nume tuturor care te-au vizitat. foarte rar se întâmplă ca unul să-şi lase vreo carte de vizită, cum foarte rar se întâmplă să întâlneşti oameni pe care-i cunoşti.

în fine.. uneori îţi vine să te ascunzi, aşa ca acum, într-un dulap imens. şi să nu mai ieşi de-acolo. oricum, de ce te destăinui tu aici? în nici un caz nu cred că e din cauza ploii care nu mai vine, nici a vântului obraznic şi nesimţit care face ce face şi ridică o mulţime de fuste pe stradă. domnişoarele de cluj umblă în fuste.

am obosit aici.

mai pe seară: am făcut clătite cu ciocolată şi frişcă. proastă inspiraţie. pe geamul de la bucătărie, dacă te-apleci să priveşti, îţi sare în ochi trotuarul acela. acela care trece prin părculeţ. proastă inspiraţie. mirosul de ars şi de clătite, zumzetul din faţa blocului, trotuarul care vine din părculeţ.

e deja prea mult! e ca şi cum ai aştepta pe cineva şi cineva-ul nu mai vine.


poate că...

..două pastile nurofen forte sunt suficiente pentru durerea mea de cap
...fata care mi-a zâmbit şi căreia i-am zâmbit n-a fost într-un vis
...nu-mi vine să cred
poate că.


not now john..

e şi în mine loc destul se ceartă păpuşile de porţelan şi zbiară una la alta cânt la flaut apoi îmi ridic ochii de pe jos e destul loc şi în mine să ştii pot să visez trenuri întregi şi ape şi munţi şi mai presus de toate oceane de poveşti fâşii lungi care se schimbă şi iau orice formă vor ele poveştile se schimbă aşa zice rushdie poveştile noastre se schimbă dar atunci ale mele de ce rămân la fel de ce toate se învârt în jurul unei muzici de ce ..

marooned.


Omikuji (1)

Când mi-am scăpat scrumul pe caietul deschis prima dată am luat un creion şi l-am conturat. Daaa, desigur, bileţelul cu numărul 1333 şi bileţelul cu numărul 1185 exact în era Kamakura. Oare de ce să ne gândim la vremurile alea? Un fapt neaşteptat persoana pe care o aştepţi vine cu întârziere despre dragoste nu nu e cazul acum să nu ne grăbim deci mai aşteaptă. Aşa a început totul. Mă jucam de-a şoarecele şi pisica pe întuneric şi-mi număram iubiţii. R de la răţuşcă avea să nu mă uite niciodată, A de la albastru să-mi plângă mai ceva ca un copil în poală, O de la odată ca niciodată fiindcă avea finaluri fericite, P de la punte sau pod cu flori şi ciocolată, F de la frică şi spaimă şi nelinişte nu, cu el nu poţi să te fuţi zicea o prietenă, cu el poţi doar să ţi-o tragi. Uneori am impresia că-mi uit identitatea sau mă golesc de ea şi sunt…

Sunt Miako. Azi împlinesc şaptezecişişapte de ani şi nouăsutedouăzecişitrei de răvaşe care mi-au prezis destinul.

omikuji= răvaş care prezice viitorul, de obicei cumpărat
din templele shinto la fiecare început de an (în Japonia)


De pe raft

Medeea şi Ana, două tipe care nu pot sta cuminţi în banca lor.
Aruncaţi un ochi pe blogul lor de pe raft şi luaţi cu voi acasă. Cum ce? Ce vreţi voi! Aici.

Oferta e limitată


punctul zero

diana: nu mai stiam nimic de tine
Avram: nu e nimic de stiut
diana: eh
diana: nu zice asta
diana: nu poti sa stergi o persoana de pe fata pamantului
Avram: cum sa nu?
diana: serios?
Avram: da
diana: dar din cand in cand iti amintesti si de prieteni
Avram: sau nu


serios??? n-am comentarii în legătură cu fostul meu cel mai bun prieten. Leu.


vorbind despre fericire

mi-am dat seama că defapt fericire e cuvântul greşit. ceea ce proiectăm în minte e o fantezie erotică sau nu aproape imposibil de realizat.

sau poate nu.


sweet dreams

Julia vorbeşte foarte frumos despre băieţi. Aici. Lectură plăcută.


vivent les escargots

* afiş în colaborare cu Ana, pentru Lectoratul francez
(eram în anu' 1... sau 2?)


<< pagina anterioara pagina urmatoare >>


   
 
 
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare