wearing the inside out

pregătirea pentru 23

ca de obicei, respectând tradiţia, mă apuc de numărat zile. dar am s-o fac aici de data asta.


Roşu Aprins

colorează-mi tăcerea
îmi savurez cu poftă femeia din ceai, scorţişoara. mă arde pe limbă, dar nu mă opresc. e una din serile alea în care luna plină joacă şah cu Horus, ascultă Riverside într-un pub împuţit şi soarbe şi ea dintr-o cană de ceai de scorţişoară cu ginseng. sunt lipicioasă pe degete, de la miere, ea mă linge la fel de pofticioasă ca o pisică. asfaltul tot doarme încă de dimineaţă, nu se mişcă nici o piatră. se mişcase în august anul trecut, se zdruncinară stânci în octombrie trecut, în noiembrie un uşor cutremur şi toate zilele care-au urmat nu se clinteau din calendar. până azi. până în clipa asta. 18:37:10.
azi m-am învârtit eu în jurul pământului infertil din mine, azi mi-am mişcat pietrele de pe pleoape şi s-au rostogolit peste femeia mea de scorţişoară şi cafea. azi am fumat puţin.şi totuşi...

dacă aş crede în el, aş face pe egoista şi i-aş cere:

o pereche de mănuşi din piele (indigo sau vişinii)
o lenjerie de pat din mătase neagră
4 pereţi roşu închis şi tavanul negru
o ladă de zestre veche de-o sută de ani
o iubită
schiuri
toate filmele existente într-o bibliotecă specială
vreo 1000 de cărţi în franceză
vreo 100 de albume de artă
şi cam 2000 de cărţi în română
cartea mea la Polirom sau Humanitas sau oricare editură, până la urma :-j
un sac de păpuşi Barbie de la second
un Beetle nou şi negru
un tonomat vintage


câte-un exemplar din: Miro, Andre Masson, Magritte, Frida Kahlo, Klimt, Picasso
un pat cu baldachin
vreo 20 de parfumuri
o narghilea mare şi frumoasă
nişte iarbă (adică mai multă, că-s vegetariană)
un tatuaj pe gât / spate
să stăm împreună o lună, la mine
să fie linşaţi toţi ăia care scuipă pe trotuar
să învăţ să fac prăjituri mai mult decât bune
să-mi fac o casă în Vama Veche
să merg în japonia
să învăţ rusă şi germană
să merg la un concert pink floyd
să-l duc pe Anubis la psiholog
să nu-mi găsesc niciodată de lucru
să nu-i mai fie frică nimănui de mine.

şi cam atât.


later edit:
mai vreau şi un set de vreo sută de creioane colorate
şi un Lego imens


I JUST fuckin' LOVE MY FRIENDS

* for u guys... wash my brainsHrim: Mother nature WILL preavail(?)
yami: JOS CU MASININMEA JOS CU SOFERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
yami: XD
Hrim: se supara aia la care le e lene sa umble XD
yami: GHINION
yami: GO DOWN IN FLAMES U MOTHER FUCKERS
Hrim: YEAAAAAAAAAAHHHHHHH
yami: FUCKING LEARN TO WALK YOU FUCKING FUCKERS
Hrim: YEAH you COCK SUCKUER MOTHA' FUCKING ASS WHIPS OF A PISS!!!!!!!!!
yami: U WIN
Hrim: nimeni nu ma bate la injuraturi
Hrim: I have the best teacher
Hrim: Darth Vader
yami: then B R fuckinf B ... fuckin dinner fuckin time fuck
Hrim: crap ok go have douche bag crappy marvelous dinner
yami: fuck that...i finished that cock sucking ass licking douche bag dinner
Hrim: fucking good for ya
yami: yeah freakin fuckin wonderful
Hrim: was it fucking freaggin tasty?
yami: it was cocksocking piss-ful
Hrim: what the fuck of a crap-fuckfiled sucky food did you fucking ate?
yami: mother fucking scrambled freakin eggs
Hrim: bleach!!!!! motha' fucking eggs I fucking hate those scum filled pieces of shitboli imaginare

vreau să-mi ies din piele pulsează tot înăuntrul meu se zvâcneşte parc-aş avea cazane cu smoală ridic încheietura mâinii stângi tremură de nerăbdare vreau să ies vreau să ies vreau să ies cineva să mă deschidă mi-e faţa udă mi-e creierul uscat iar îmi vine să mă vărs în cercuri psihedelice să cad în fântâni albastre nasc pe ochi pe urechi pe gură nasc feţi schizofrenici cu buze violete scriu cu ochii închişi râd şi plâng sar coarda.


3, 3 şi 4

decembrie.

marele anubis mi-a adus ieri la cunoştinţă un clip hazliu. azi l-am văzut postat pe pitzi, pe coca şi pe neînţeleşi. e foarte tare. eu nu-l mai pun. dar mergeţi de-l vedeţi. (deşi bag sama că l-aţi văzut deja demult.)


cealaltă identitate

mi se întâmplă să visez de multe ori că-mi pierd papucii (pantofii). şi în fiecare vis de genul ăsta îi caut disperată. de obicei mă trezesc fără să-i fi găsit. în dimineaţa asta a fost ciudat. se făcea că eram undeva într-o curte/casă plină de copii mari studioşi care - cică - aşteptau să intre la meditaţii cu o profa renumită. de mate. eu n-aveam de gând să fac nicio oră în sensul ăsta. eram acolo cu alina. după ce la un momentdat m-am descălţat (în casă) mi-am dat seama că nu-mi găsesc balerinii (aveam o pereche mov - wow visez colorat ) şi am pornit în căutarea lor. alina vorbea la telefon, dar căuta şi ea. erau o grămadă de camere ciudate şi vechi, una avea pivniţă şi pe scări era o lumânare aprinsă, una era un fel de bucătărie şi era plină de dulăpioare subţiri, înalte şi foarte murdare, pe alocuri era plin de studente. am ieşit desculţă în curte, nu era noroi. şi-am început şi-aclo căutările. cineva m-a strigat pe nume (asta nu am mai visat-o). m-am întors, era un grup de 3 tipi, stăteau în curte, într-un foişor sau nu ştiu ce dracu. unul dintre ei mă strigase. dar nu-i cunoşteam. m-am mirat puţin, apoi am zâmbit şi-am mers mai aproape. ăla a început să mă întrebe ce fac, râdea, duceam o conversaţie normală. plăcută chiar. apoi brusc m-am întors panicată că încă nu mi-am găsit pantofii. alina dispăruse din peisaj. am intrat iar în casă şi m-am întâlnit cu el, cu matematica lui. cel pe care-l cunoşteam şi pare-mi-se îl şi căutam în vis. foarte ciudate senzaţii. nu ţin minte ordinea întâmplărilor, dar ştiu că ne-am mai văzut cu o colegă şi-un coleg (de-ai mei, care-s proaspăt cuplaţi) iar eu cu ea am intrat într-un fel de bazin/piscină. dar era ca o cuşcă. întrai în apă şi instantaneu se lăsau peste tot nişte gratii. mai erau oameni prin apă dar noi două vorbeam cu băieţii (care erau la margine). şi vedeam o fetiţă de vreo 4 ani care plutea pe spate şi-i intra apă în gură. m-am întristat atât de tare şi-am zis "asta poate-i moartă!" în momentul ăla cineva a mişcat-o şi ne-am dat seama că-i ţeapănă. nu ştiu cum am scăpat de gratii şi cum toată apa s-a transormat într-un loc uscat, un fel de pat imens, iar noi eram fiecare cu perechea sa. şi în acelaşi timp ştiam că suntem priviţi de-o grămadă de ochi. apoi m-am văzut pe mine în vis de 2 ori. eram eu - care flirtam şi mă jucam cu diferiţi masculi - şi eu care vedeam astea. şi-l vedeam şi pe el cum încerca să converseze cu o tipă. am mers la ea (eu - observatorul) şi m-am apropiat foarte mult de ea, aproape că o sărutam. i-am zis doar: "aşa de aproape se vorbeşte?" şi-am plecat. şi mi-am lăsat cealaltă identitate în vis. (cea jucăuşă. De altfel, în viaţa reală sunt doar observatoare... din păcate.)


ce părere aveţi despre faptul că în CNP bărbatul are nr 1, femeia are nr 2 ?

*şi de ce am fost acuzată că sunt feministă, în urma formulării acestei întrebări?


pentru că aşa găsim o grămadă de lucruri care favorizează un sex (de obicei ăla mascul). inclusiv în limbă, nu doar în administraţie, politică şi alte grămăjoare de prostii. şi nu doar în română. dacă ne gândim la franceză, homme înseamnă atât "om" (generic) cât şi "bărbat". şi cu privire la asta, îmi amintesc de când ne-a zis profa despre bunică-sa, care, uitându-se pe geam în depărtare s-a interogat: "oare cine vine? o femeie?? ba nu, îi un om!" ... eh, o bunică misogină. da, exagerez. da' totuşi. să fim serioşi. de ce în psiho se studiază creierul bărbatului? de ce în muncă nu primim salarii egale? de ce în biblie e pusă minciuna aia cu coasta lui Adam? prea multe? prea puţine... catalogaţi-mă. sunt feministă în devenire. adică, în devenire militantă. dar nu pentru dreptul de-a practica în religie şi-a intra în pantaloni în biserică. religia nu mă interesează. it's a big shit. dar asta n-are nici o relevanţă azi. nu ţin post. citesc despre haiku - uri. şi fac chestionare feministe. azi e decembrie. miercuri. mercur.

(ştire de ultimă oră: maica domnului de la braşov - icoană cu-c-ristale swarovski)


mi se zbate ochiul stâng...

care te-a făcut nătâng
mi se zbate ochiul drept
care m-a făcut s-aştept


fix p*la.
(am fost şi-am dat parţialul. revenind acasă a început să mi se zbată iar. ochiul. da, ăla stâng.)

abia ieşită din vise (iar SF), cu voalul de întuneric peste faţă, citesc un rând, lăsat offline (evident). poate că nu trebuia să scriu asta. dar m-a lovit nostalgia citindu-l. nu vreau să fiu sinceră. nu. azi n-o să vă spun cum m-am simţit. nici măcar nu contează. n-a fost nici bine dar nici rău. fără sare, fără piper. just a straight face, comme d'habitude. şi totuşi, uneori îmi vine să urc pe pereţi. uneori îmi vine să rup draperii. uneori îmi vine să sparg tot ce prind. uneori mă confund cu dorul, ne amestecăm şi nu mai ştim care e diana, care e dorul. dar n-are nici o importanţă. măcar nu-l mai conştientizez...


fariseliada r. u. l. e. z.

anubis marele: eşti farisel
diana: de ce aş vrea eu, sau oricine altcineva, să fim FARISEI
diana: ?
anubis marele: tu ştii ce e ăla fariseu?
diana: fariselnocturn
anubis marele: fariselizbit
diana: fariselonan
diana: te-ai blocat?
anubis marele: fariselmâhnit
diana: fariselfaringosept
anubis marele: fariselmobil
diana: farisellungit
anubis marele: fariselcrăpat
diana: fariselanubis
anubis marele: farisel suspendat
diana:
diana: farisel mânjit
diana: mai ai farisei?
anubis marele: mai am unul
anubis marele: fariselratuc
diana: felicitări
diana: ai câştigat premiul FARISELIADA pentru cel mai original farisel
diana: rămâi online şi vei afla în ce constă premiul
anubis marele: bine


<< pagina anterioara pagina urmatoare >>


   
 
 
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare